Nederlands: Ski Banff Canada

Midden in het Banff National Park vindt u drie van ‘s werelds mooiste ski gebieden: Mount Norquay, Lake Louise, en Sunshine Village.

Lake Louise Ski Resort

Lake Louise Ski Resort

Gezamenlijk hebben deze drie gebieden meer dan 200 kilometer aan pistes waardoor er voor elk niveau, van beginner tot gevorderd, ontzettend veel te ontdekken is. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij één skipas aan die in alle drie gebieden te gebruiken is.

Sunshine Village

Sunshine Village

De Canadese Rockies staan bekend om hun unieke lichte, droge sneeuw. De winter in deze regio is lang en de dichtheid van het water in de sneeuw is lager in vergelijking met andere wintersportgebieden. Hiermee heeft dit gebied de ultieme omstandigheden voor skiërs en snowboarders met sneeuwdieptes tot wel 9 meter.

Enjoy the stunning views from the Banff Gondola. Photo: Banff & Lake Louise Tourism.

Banff

Er zijn vele rechtstreekse vluchten beschikbaar tussen Calgary International Airport en meerdere steden in Europa. Vanuit Calgary naar Banff is het 90 minuten rijden via de Trans Canada vierbaans snelweg welke alle seizoenen open is.
Vanuit Banff rijdt u door een adembenemend landschap in 45 minuten naar Lake Louise.

Busvervoer voor alle drie de gebieden is inbegrepen bij de skipas, zo kunt u vanuit Banff al binnen 20 minuten op de piste staan.

Norquay

Mount Norquay

Met de adembenemende Rockies op de achtergrond, geen lange wachttijden voor de skilift en de vriendelijke Canadese gastvrijheid kunt u rekenen op een onvergetelijke vakantie.

Save up to 40%
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
0

Start typing and press Enter to search